top of page
DSC011928.jpg

INFINITE STORIES KUVAA RAKKAUTTA YMPÄRI SUOMEA.

HÄÄKUVAUKSET - PARIKUVAUKSET - PERHEKUVAUKSET

KUKKA1.png
DSC05658 copy.jpg

​Hääpäivänä hymyille, naurulle ja ilon kyynelille ei näy loppua. Olenkin älyttömän onnellinen ja otettu siitä, että olen voinut olla niin monessa juhlassa ikuistamassa juuri näitä hymyjä ja nauruja —kertomassa ihanien ja rohkeiden hääparien tarinaa.

 

Olen varattavissa yhteydenoton kautta. Nähdään!

Asset 2.png
KUKKA1.png
Asset 2@2x.png
lOVESTORIES.png
KUKKA 2small.png

Kauniita sanoja

DSC00157small.jpg

Pavel kuvasi minusta ja kumppanistani Suomenlinnassa paripotretit ja kuvat olivat aivan upeita! Kuvissa oli ihana ja lämmin tunnelma. Lisäksi kuvaukset olivat hyvin rennot ja vaikka emme ole koskaan olleet parikuvauksissa ennen, kuvaaminen oli helppoa, sillä Pavel osasi ohjeistaa meitä koko ajan selkeästi. Iso suositus Infinite Storiesille!

Priska + Atte

Tausta.png

KAMERAN TAKANA

Pavel.png

Takana on jo yli sata juhlaa, mutta olen joka kerta aivan yhtä innoissani uudesta mahdollisuudesta ikuistaa teidän tarinaanne. Rakkauttanne, nauruanne, halauksianne.

Pyrinkin siihen, etten missään nimessä ole aidon tunnelman tiellä. Moni asiakkaani kehuukin, miten huomaamattomasti olen onnistunut kuvaamaan heille arvokkaita hetkiä ja miten rennosti potrettien ottaminen onnistuu.

 

Jos siis olet ollut viimeksi kameran edessä koulukuvauksissa, ei hätää! Annan teille kaikkeni, jotta kuvista tulisi juuri teidän kaltaisia. 

Pavel Tcherenkov.jpg
KUKKA1.png

"HALUAISIMME SINUT

KUVAAMAAN MEITÄ!"

Ihana kuulla! Oli kyseessä lyhyt perhekuvaus taikka koko päivän kestävä hääkuvaus, ota minuun yhteyttä, niin sovitaan kuvauksen yksityiskohdat.

DSC01856.jpg
Asset 2@2x.png
bottom of page